Català / Español / Français / English  ·  TEL. +376837001 · EMAIL adord@educand.ad

Serveis

Serveis


Menjador escolar

L'escola ofereix a l'alumnat un servei de menjador escolar.

A maternal, l'alumnat dina a l'aula amb una mestra tutora o un mestre tutor i la col·laboradora educativa o el col·laborador educatiu.

A primera ensenyança, l'alumnat dina al menjador escolar en tres torns:

  • 1r cicle de les 12:30 a les 13:20 hores
  • 2n cicle de les 13:30 a les 14:10 hores
  • 3r cicle de les 14:20 a les 15:00 hores

En aquest espai, l'alumnat està a càrrec d'un equip de monitores i monitors contractats per l'AMPAEA.

La confecció i l'elaboració dels menús va a càrrec de l'AMPAEA. Podeu trobar més informació a la web de l'AMPAEA.

 

Activitats extraescolars

Fora de l'horari lectiu, en la franja horària del migdia, l'escola organitza per a l'alumnat de primera ensenyança uns tallers de lliure elecció, amb la intenció de completar la seva formació i la qualitat del temps de lleure. Aquests tallers són d'àmbit esportiu, artístic, plàstic, etc., a més d'activitats diàries a la biblioteca i a la ludoteca de primera ensenyança. Podeu consultar els horaris fent un clic aquí.

A banda, el personal de pati porta a terme diferents animacions durant el pati del migdia: manualitats i jocs col·lectius.

A la tarda, després de la jornada escolar, els nens i les nenes de la parròquia poden participar a les activitats extraescolars organitzades pel Comú.

El Ministeri de Relacions Internacionals, Educació i Universitats també ofereix activitats esportives en aquesta franja horària en les instal·lacions del centre.

 

Suport tecnològic a les famílies

L'escola posa a disposició de les seves famílies l'ajuda del mestre o de la mestra de suport TICE per resoldre dubtes i dificultats que puguin trobar amb les eines informàtiques que utilitzen els seus fills i/o les seves filles a casa. Només cal fer un clic aquí per omplir el formulari de suport exposant la vostra situació.

 

Ludoescola

El Comú ofereix un servei d'acollida de l'alumnat de l'escola, els matins a partir de les 7:30 hores a la ludoescola del Comú. Les monitores i els monitors responsables d'aquest servei són les encarregades i els encarregats d'acompanyar l'alumnat a classe.

A les tardes, a les 17:00 hores, les monitores i els monitors recullen l'alumnat a l'escola i l'acompanyen fins la ludoescola on ofereixen el servei de Ludoescola fins a les 20:00 hores.