·  TEL. +376837001 · EMAIL adord@educand.ad
 · 

Notícies

Participem al Consell dels Infants del Comú d'Ordino

25-03-2020
Els alumnes representants de 3r cicle del Mini Consellet participen el dimecres 12 de febrer al Consell dels Infants del Comú d'Ordino

Dimecres 12 de febrer els representants de 3r cicle del Mini Consellet (Txell, Enzo, Gael i Manel) de l'Escola Andorrana d'Ordino varen representar l'escola al Consell dels Infants del Comú d'Ordino.

Els nostres alumnes van presentar el projecte intergeneracional de millora de la parròquia a l'Hble. Sr. Cònsol major J. Àngel Mortés i a l'Hble. Sra. Cònsol menor Eva Choy. Aquest projecte va adreçat a la Casa Pairal d'Ordino. Fins ara, anàvem a visitar-los perquè ens expliquessin com vivient antigament i poder fer una comparació amb la manera de viure d'ara. Actualment, ens agradaria poder anar a realitzar 3 tipus d'activitats amb ells: anar a passejar, que ens expliquin o nosaltres explicar-los contes i/o jugar a jocs de taula.

Un cop van exposar el nostre projecte, l'Escola Francesa també van presentar el seu projecte. Després, va haver-hi una ronda de precs i preguntes i finalment ens vam acomiadar amb una foto conjunta davant del Comú.

 


Xarxes socials: