Català / Français  ·  TEL. +376837001 · EMAIL adord@educand.ad
Català / Français  · 

Notícies

Estrenem Mini Consellers d'escola

25-06-2019
Aquest curs s'ha creat a l'escola un òrgan de representació i participació dels alumnes de primera ensenyança.

Aquest ha estat el primer curs que a l'escola hem creat un òrgan de representació i participació dels alumnes al centre. Cada classe de primera ensenyança té un alumne representant i tots plegats es van reunir per primera vegada el 5 d'octubre.

En la primera reunió cada representant es va presentar a la resta, varen compartir quines eren les seves funcions i tasques, i també quins serien els càrrecs que ajudarien a gestionar les reunions.

Donat que es tracta d'un nou òrgan de participació i no tenia nom, varen fer una pluja d'idees sobre possibles noms, i es van endur l'encàrrec d'afegir-ne més a la llista, des de les assemblees d'aula. Un cop completats els llistats, a la reunió de 9 de novembre els representants van escollir com a nom MINI CONSELLERS.

Durant el curs els Mini Consellers de centre han tractat, en primer lloc, els temes que calia treballar al Consell dels infants d'Ordino. Donat que un dels temes escollits ha estat el projecte carmanyola, l'han presentat als representants de pares a la Junta d'escola, per tal que aquests el defensin a l'APAEA.

La resta de sessions han tractat propostes per millorar els espais de convivència al centre.


Xarxes socials: