Català / Français  ·  TEL. +376837001 · EMAIL adord@educand.ad
Català / Français  · 

Notícies

Un moment de la formació

Una escola formada en educació emocional

11-09-2017
L'Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d'Ordino rep una formació sobre educació emocional a càrrec del Sr. Rafael Bisquerra Alsina.

Durant els dies 4 i 5 de setembre del 2017, tot l'equip docent, equip directiu, psicopedagog i tots els col·laboradors educatius de l'Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d'Ordino vam rebre una formació sobre educació emocional a càrrec del Sr. Rafael Bisquerra Alsina.

Rafael Bisquerra és director del Postgrau en Educació Emocional i Benestar (PEEB) i del Postgrau en Intel·ligència Emocional en les Organitzacions (PEU), entre d'altres. És també fundador (juntament amb uns altres) de la FEM (Fundació per a l'Educació Emocional). També he impulsat les Jornades d'Educació Emocional (JEE) de la UB. A més a més, la seva línia de recerca és l'educació emocional des de mitjans dels anys noranta.

En els darrers anys les emocions han esdevingut un element molt present en el currículum de les nostres aules, sobretot a les edats més primerenques i, des de la nostra escola, creiem que és una part molt important a desenvolupar en el nostre alumnat. Així, ensenyem als infants a reconèixer i nombrar les seves emocions, començant per emocions més immediates, com l'alegria i la tristesa, arribant a emocions més complexes, com la gelosia o la compassió.


Xarxes socials: